Verzenden

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 25,- zijn € 3,50. Bestellingen boven de €25,- verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour waardoor de bestelling alsnog onder de €25 uitkomt, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten. 

Bestellingen worden een dag later verzonden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Jouw pakket heb je dan meestal de volgende (werk)dag in huis! Behalve bij bestellingen in het weekend of maandag . Dan zijn wij gesloten en wordt de bestelling op dinsdag verzonden.
Uitzonderingen hierop zijn bestellingen met een artikel wat een afwijkende levertijd heeft. Je bestelling wordt verstuurd zodra deze compleet is. Heb je meerdere artikelen besteld waarvan een deel geen levertijd heeft en wil je die graag eerder ontvangen? Laat het ons even weten en stuur een mailtje naar info@sierenso.nl.
 

Retourneren

Het retourneren van (een deel van) de bestelling dient binnen 7 dagen te geschieden. Het artikel dient men in de orginele verpakking en met kopie van de mail/ factuur die u ontvangt te retouneren

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. U kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@sierenso.nl. Verzendkosten voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Voor ongefrankeerde retourzendingen geldt dat wij de kosten verrekenen met het te crediteren bedrag. Voor bestellingen die volledig worden geretourneerd geldt dat wij de eventueel door ons in rekening gebrachte verzendkosten zullen terugstorten. Indien het geretourneerde artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort SierenSo het aankoopbedrag terug op je rekening binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending. 
 

Retouradres:
SierenSo

Kloosterstraat 15

5921HA Venlo

© 2017 - 2024 SierenSo modeaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel